......terug naar Hongarije

Het was kantje boord.Langzaam krabbelt mijn moeder weer om hoog. Een hartinfarct van de zwaarste soort. De oude zal ze wel nooit meer worden. Maar we hebben haar nog en daar zijn we wat gelukkig mee. Jacco moest in Nederland voor een opdracht nog allerlei dingen regelen. Zodat ik alleen met Rakker terug naar Hongarije rij. Natuurlijk ben ik voor dat ik terug ga nog even wezen struinen op mijn rommelmarkt adresjes. Nu ik extra plaats in de auto heb kan dit worden opgevuld.

6 opmerkingen:

 1. O dat is even schrikken zeg. Je hebt maar 1 moedertje zeg ik altijd. Fijn dat je nu nog meer mee kan nemen naar dat prachtige huis. Zo zie je aan ieder nadeel zit een voordeel. Ben je goed geslaagt.Is eigenlijk grappig he jij neemt alles mee NAAR Hongarije en wij hebben onze bank net uit Hongarije. De wereld in een notedop zo. Geniet van je aankopen. Liefs en sterkte met je moeder. Groet Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn te horen dat je moeder het hartinfarct heeft overleefd. Wat zal het afscheid moeilijk zijn. Heel veel sterkte gewenst, en doe voorzichtig onderweg!
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi trudy,

  Jeetje gelukkig, wat fijn te lezen dat je moeder het al iets beter maakt. Moest er steeds aan denken hoe het met haar ging. Best moeilijk voor je om haar dan weer achter te laten, maar ze is in goede handen en die gedachten geeft wat rust.

  Ben benieuwd wat je nog allemaal op de rommelmarktjes bent tegen gekomen,maar dat krijgen we ongetwijfeld nog een keertje te zien.

  Wens je sterkte met al je gevoelens, en hoop da het snel veel beter zal gaan met je moeder.

  Lieve groet Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai,jee wat n narigheid wat n schrik!Wens je in ieder geval heel veel sterkte met alles!Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOoh beterschap met je mama, wat goed dat je zo snel naar Nld. kon komen, hoop dat het snel beter gaat met haar!

  lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn om te lezen dat je moeder langzaam op zal knappen,het was toch flink schrikken,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen