nieuwe start frisse moed

Heb even een pauze in blogland genomen.
Ik bedank iedereen voor de medelevende reakties die ik heb ontvangen het was een werkelijke steun.

Vandaag een nieuwe start.

Om even weer op adem te komen en nieuwe energie op te doen ben ik een tijdje bij Jacco in Limburg.Dichtbij zijn nieuwe opdracht heeft hij in een hoeve een appartementje gehuurd.Zo kan ik eens kennis maken met limburg.
Op de hoek van die hoeve staat dit klein bidkappelletje.
 
 
Een lichtpuntje voor mens en dier.

8 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er weer bent,ik vraag me dan toch af,of alles goed gaat met je,zo dus je bent lekker in Nederland even,het kapelletje ziet er schitterend uit,dan schijn je daar veel te hebben,volgens mij,nogmaals fijn om weer van je te horen,fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot gelijk hoor Trudy dat je even een blog pauze hebt genomen. Het hectische jaar 2009 doet je niet snel vergeten. Je kan nu fijn in Limburg weer even op adem komen en energie snuiven, om er binnekort weer met volle moed tegenaan te gaan. Fijn dat je er weer bent.
  Sterkte met alles, en ik hoop dat we gauw weer wat van je horen.

  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai,ook ik had even n pauze genomen maar zie dat er meerdere zijn.Ik hoop dat er n mooi en vrolijk jaar op je ligt te wachten met heel veel mooie momenten!Het kapelletje si er 1 van wat ziet dat er mooi en rustig uit daar heb je er nog veel van in Limburg,prachtig.
  Lieve groet,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, ik had je al gemist! Fijn dat je er weer bent, ik hoop dat het je goed gaat, dat je geniet van Nederland (misschien ben je alweer terug) en wat een prachtige foto's heb je gemaakt..
  Lieve groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ja ik lees dit nu pas. Meid kom lekker tot rust en geniet van heerlijk Limburg. Fijne dag nog. grtz Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Neem vooral je tijd Trudy. Fijn te lezen dat je niet alleen bent. Sterkte gewenst! Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een avontuur zo in het buitenland! Als we niet al ´vast´ zouden zitten op een plek, zou ik eigenlijk ook wel gelijk vertrekken naar andere oorden :)
  Ik ben opgegroeid in Zuid-Limburg, de bidkapelletjes, de kruisbeelden... typisch voor de streek en een leuke herinnering voor mezelf.
  Hartelijke groeten en succes met alles,
  Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen