even een frisse neus

Het was mooi weer dus samen uit wandelen
De zon was lekker voelbaar en de omgeving was prachtig.
 
en dan ineens.... in een piep klein gehucht dook er een klein winkeltje op met antiek. Toen ik mijn neus tegen de etalage plakte zag ik een bordje.Terwijl tijdens carnaval echt alles(behalve horeca natuurlijk)gesloten is,was dit winkeltje geopend.Natuurlijk moest ik naar binnen, even struinen.
De vrouw keek vreemd op dat ik een paar foto,s maakte. Na een gezellig praatje met haar, welliswaar zonder aanschaf van iets, gingen Rakker en ik weer huiswaards.We hadden beiden weer een frisse neus.

6 opmerkingen:

 1. Zo zie je maar weer, met een hond kom je nog ergens. En leuk zeg zag op je website dat je workshops gaat geven!
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk he, zo'n frisse neus,ook voor je hondje,en wat zag dat winkeltje er heerlijk uit,zou er best wel willen struinen.alles goed verder.
  lieve groetjes oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker hoor op zijn tijd een frisse neus halen,ik heb vandaag een stuk gelopen met onze pony en die genoot erook van,helaas geen gaaf antiek winkeltje op onze route,anders had de pony even buiten aan het touwtje moeten staan haha,volgens mij heeft ze wel leuke spulletjes zo te zien,fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk als je onverwachts tegen zo'n prachtig antiekzaakje aanloopt. Mooie foto's van Rakker, wat een pittig ding!
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Trudy,

  Wat een schitternde fotocollage tijdens je wandeling, ziet er bijzonder fraai uit en Rakker heeft zich goed vermaakt, ze vinden het altijd fijn ravotten in de sneeuw.
  En leuk dat je onderweg dat kleine mooie antiekwinkeltje tegen kwam, altijd leuk om even te snuffelen. Was er toch niets bij voor je? Jullie hebben je prima vermaakt als ik het zo bekijk.

  Fine dag morgen...
  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dank je voor je reactie!! Go for it meid, lekker hartjes maken..komt helemaal goed...gr. sylvia

  BeantwoordenVerwijderen