het kon natuurlijk niet uitblijven

Ik heb op de bank eindeloos aantekeningen en schetsen gemaakt.Langzaam vallen ze allemaal als een puzzel in elkaar.Er onstaan eindelijk weer nieuwe ideeen hoe ik het een en ander wil gaan aanpakken.
Het eetgebeuren ga ik grondig onderhanden nemen.Tot nu toe ging dit in de verbouwde paardenstal.Maar deze krijgt een nieuwe bestemming nl. aktiviteiten: zoals workshops en wijnproeverijen.
De huidige huiskamer wordt omgeturnd tot eetsalon.De aanwezige schouw geeft al sfeer en deze wil ik met vintage vondsten verder uitbouwen.Het is de eerste ruimte in de brede gang. Deze gang wil ik bij de eetsalon betrekken door daar ook een paar twee persoonstafeltjes te gaan plaatsen.Zit nog even te dubben hoe ik de gangramen nog verder wil gaan aankleden.
   
Aangezien ik deze keer met de auto ben kan ik het voor mijzelf niet verkopen om leeg terug te rijden.Dus de jacht is geopend in kringloopwinkeltjes,markten en andere struinadresjes. Dan kan het niet uitblijven om nieuwe aanwinsten te vinden om mijn nieuw opgedane ideeen te gaan verwezelijken. 
Dit sleutelrek en oude pomade doos gaan in ieder geval mee.

5 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk om weer bij je te lezen! Je hebt goede ideëen en inspiratie genoeg, zie ik. Succes!

  Hartelijke groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een plannen,heerlijk,laat je ons wel mee genieten als het allemaal af is en wat een mooie doos is dat,dat lijkt mij zo gaaf,het gespeur naar oude spulletjes voor je B&B en dat het steeds gezelliger word,succes met alles,fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super gang Trudie, en heerlijke plannen heb je gemaakt. Mooi is dat als je na een tijdje denken het opeens voor ogen ziet hoe het moet gaan worden. Ben heel benieuwd hoe alles gaat worden, ongetwijfeld heel stijlvol. Erg mooi ook de pomade doos en het sleutelrekje, heerlijk die nostalgische voorwerpen.
  Succes met alle bezigheden...

  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk he die plannen,maar ook naar spullen zoeken en kopen,lijkt me heerlijk hoor.ik ben zo benieuwd hoe het gaat worden,het is in ieder geval een mooie omgeving.

  groetjes oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Trudie

  Heb ik je zomaar gevonden!! ik ga je volgen hoor!! zo gaaf ditte!!

  En wieweet komen we ooit vakantie houden bij je!!

  Lieve groetjes van mij uit nederland.........oja ,je mag best gezellig bij mij langskomen hoor op mijn blogje..........daag !!

  BeantwoordenVerwijderen