Daar ga ik dan

Zoals ik al voorspelde gingen de aankopen zonder al te veel moeite. Bij allerlei nieuwe adresjes heb ik van alles gevonden. Voor ik het wist had ik de auto volledig vol, en dan bedoel ik ook volledig vol. Rakker kon er nog net bij in. Ik had bovenop de aangeschafte berg van nieuwe kostbaarheden een zacht plekje voor hem gemaakt. Hij kon liggend uit het raam kijken.
Rakker als een princes op de erwt en ik als chauffeur, zoefden wij langs heren wegen. Het ging niet zo snel. 12 uur deden we er over. Normaal gaat het sneller, maar ik heb met mijn breekbare lading extra voorzichtig aangedaan.

Wat wel heel snel gaat is de tijd. Het is al weer een half jaar geleden dat we hebben meegewerkt aan de opnames van*de troon*. De eerste uitzending had een kijkdichtheid van bijna 1 miljoen kijkers, zo mailde de filmproductie maatschappij Lemming ons. Aanstaande zaterdag is de aflevering waarin onze "ienimini" bijdrage te zien is. Jacco als secretaris van willem 1 en ik kom als bakkersvrouw op bij hem audientie.
we zijn erg nieuwsgierig.
 

9 opmerkingen:

 1. Ow heerlijk een auto vol spulletjes en ohh Rakker als prinses op de erwt haha,ik had het weleens willen zien.

  Ow gaaf dat je op tv komt,ik ga proberen te kijken en ben je dat in het rood,dan ben je ook knap zeg!geweldig en die kleren,helemaal super,voor een fijne avond is het wat laat,dan maar slaap lekker voor straks,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk, om op de t,v, te komen aan de kleding te zien is het een stuk uit de vorige eeuw,Ik ga kijken hoor.heerlijk dat je veel spullen heb kunnen kopen,en ook nog naar tevreden heid,
  groetjes oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt allemaal helemaal niet verkeerd, leuk hoor!
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk Trudy dat je volgeladen terug reed met een mooie buit. En Rakker als een koning boven op de berg, hihi zie het al voor me. En wat leuk dat julle hebben meegewerkt aan 'De Troon' lijkt me enig voor jullie omdat terug te zien aanstaande zaterdag.

  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent gewoon een beroemd iemand !!

  Spannend hoor!! die rakker heeft het beste plekkie dat hoor ik alweer.........groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, ik ga het even op de kalender zetten.
  groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Trudy, daar ben ik nog even, las je vraagje over de echte eieren leegmaken. Het grappige is dat mijn moeder jou vraag ook heeft gelezen op mijn blog en zij stuurde me net een mail met het antwoord, schattig hé. Je gaat als volgt te werk: Je moet er een RAUW ei voor gebruiken. Steek met een dikke naald een gaatje aan beide zijden van het ei. Maak één van de gaatjes iets groter. Blaas boven een schaal door het kleine gaatje waardoor de inhoud door het grotere gaatje in de schaal terecht komt. Was de eieren goed schoon door er water doorheen te blazen. En laat ze goed uitlekken zodat je straks bij het versieren geen last van het water hebt. Leuk hé dat je het nu weet, zou zeggen succes met de eieren.

  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag, ik heb de serie voor het eerst in herhaling gezien de afgelopen week. Leuk dat je er in meespeelt. Ik zal kijken op "uitzending gemist."
  Leuk om je blog te ontdekken. Ik ga je zeker volgen.
  Hartelijke groet en je bent van harte welkom om mijn belevenissen te lezen. Dag, Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hè, nu wilde ik eens gaan vertellen hoe je eieren uitblaasd, maar je weet het al lees ik.
  En.. ik heb je gezien gisterenavond als t.v. ster. Leuk hoor.
  IK ben je ook meteen gaan volgen en je bent ook welkom bij mij hoor.
  Leuke weblog hen je , ga nu nog even verder lezen.

  Groetjes
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen