Leuke dierendag toegewenst


 Even voorstellen: Rakker rasecht malterzerleeuwtje deelt al 9 jaar met mij lief en leed. Is zeer bereisd aanhankelijk en houdt van lekker eten.Communicatie techniek:Grommen op alle mogelijke manieren.Heeft zelfs een lieve grom.
 
Even voorstellen: Stroopy. Onze nieuwste telg, opgenomen van de straat, blijkt een vrij raszuivere pumi te zijn (een hongaars hondenras).
Hij is zeer energiek, lomp als een boer maar wel lief.Communicatie techniek : schooien.
 
Onze jongens, af een toe wat onenigheid maar tot nu gaat alles goed.

4 opmerkingen:

 1. Ohhhh Trudy, wat een heerlijk koppel hebben jullie. Enig ook hoe je hun communicatie technieken omschrijft, hi, hi. Wij hebben een West Highland White Terrier, met communicatie techniek: oostindisch doof, hoe het hem uitkomt. Een heerlijk boefje. Wat zal Stroopy dankbaar zijn nu in een veilg en liefdevol gezin te kunnen leven. Las in een vorige post al hoe jullie hem aantroffen volkomen aan zijn lot overgelaten en erg verwaarloosd. SUPER dat jullie hem in het gezin hebben opgenomen. Het is toch verschrikkleijk hoe sommige mensen zonder enig respect met dieren omgaan. En zo te zien op de foto gaat het prima samen met Rakker. Lieve koppie's hebben jullie schatten.

  Fijne zondag verder,
  groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig duo,haha moest ook lachen om hoe je,ze voorstelde,hoop dat je nog heel lang van je vriendjes mag genieten,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trudy,

  Wat geweldig, een huis in Hongarije. Ik begrijp dat het heel heel hard werken is om je droom waar te maken en een bed en breakfast te maken; ik ben heel benieuwd naar je vorderingen en ga je dan ook volgen.

  Fijne week gewenst.
  Lavender

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een enig stel heb je,ik weet er zijn in Hongarije veel zwerf dieren,erg he.maar gelukkig is er nu een van de straat.Bij mij is het elke dag dierendag,,groetjes oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen