oh... die mooie gang

Een van onze kamers wordt uitgebreid met een badkamer en toilet.
We hebben er lang en breed over nagedacht hoe dit moest.Het kwam in de praktijk op neer dat we de mooie antieke plavuizen vloer in de gang moesten open maken.Met enige stress en de nodige voorzichtigheid hebben we de vloer opengelegd.
De ondervloer bestaat hier uit leem.Direkt hierop zijn de antiek handgebakken tegels gelegd.We hebben hierin een geul gegraven om de afvoer en aanvoer van water te realiseren.Het lijkt alsof er een bom is ontploft.
 


Drie van deze zonnetjes hangen in de gang aan de muur.Als we zo bezig zijn lijkt het soms net dat die lachende gezichtjes ons toelachen.Af en toe denk ik stiekem dat ze ons uitlachen met al dat drukke gedoe.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Trudy,

  Jeetje zeg wat een spannende onderneming, er moet iets gebeuren maar dan zo'n prachtige betegelde antieke vloer open gooien omdat het anders niet te realiseren is. Is wel erg spannend en geeft meteen een aanzicht van een puinhoop. Maar het komt natuurlijk weer goed allemaal. Wat een mooie zonnetjes zijn dat, ben zelf gek op zonnetjes en maantjes. Ze hebben inderdaad leive lachende gezichtjes, en ach....laat ze jullie maar af en toe uit lachen, straks lachen ze jullie weer toe. Sterkte met deze giga sannende klus.

  Lieve groet Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat ziet er aardig gesloopt uit,maar zal vast heel mooi worden en haha de zonnetjes,wat grappig,ze zijn wel mooi,fijne zondagavond,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit is wat ze noemen,een rot klus.wat een puinhoop,maar het zal ongetwijfeld mooi worden.het is wel jammer van je mooie plavuizen.ik wens jullie sucses.

  oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik het goed begrijp hebben jullie nog een lange weg te gaan. Maar het gaat ongetwijffeld schitterend worden. Ik weet dat ze in Hongarije schitterende bouwmaterialen hebben mooie stijlen. Wie weet komen we de voglgende keer wel even kijken.
  Lieve groet, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Trudy,

  Wil nog even reageren op je vraag die je op mijn blog stelde. Namelijk welk fotobewerkingsprogramma ik gebruik. Nou ik gebruik "Paint Shop Pro 8" het is overigens al een ouder programma want ze hebben al vele nieuwere versie's uitgebracht. Echter met Pro 8 kan ik lezen en schrijven dus die blijf ik gewoon gebruiken. Vind het een fijn programma met zeer veel mogelijkheden en je kan van internet heel veel mooie maskers, tube's en veel fliters enz. veelal gratis downloaden en vervolgens in het programma installeren. Waardoor de mogelijkheden nog vele malen groter worden. Echt een aanrader, met dit programma heb je eigenlijk niets anders meer nodig.

  Gaat alles voorspoedig met jullie mooie gang???
  Ben wel heel nieuwsgierig geworden, ongetwijfeld zal je als de tijd het even toelaat iets op je blog daarvan laten zien. In ieder geval veel succes gewenst.

  Fijne zondag verder,
  groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen