......Eindelijk

Eindelijk terug na een giga blog-stop.
Er is intussen veel gebeurt en .....veranderd.

Mijn computer had de brui gegeven en erger nog ... onze camera is verdwenen.
Dus op dit moment moeilijk om begeleidend beeld materiaal te publiceren.
 
Daarom maar een jeugd foto van Rakker.

Zo de kop is er na een lange pauze weer af.
Vreemd eigenlijk, maar ik vind het dan steeds moeilijker om weer de draad op te pakken.
Er gebeurt hier zoveel dat ik dan nooit meer precies weet waar te beginnen en dan maar helemaal niet begin.

Het huis en de tuin gaan er steeds leuker uit zien.
Op dit moment is er een hitte periode zodat ik mijn pas geplante planten dagelijks moet bewateren en dat is met deze oppervlakte een heel karwei.

Verder hebben we enkele knopen doorgehakt maar daar later meer over.

3 opmerkingen:

 1. leuk om weer wat van je te mogen lezen en fijn dat alles goed met jullie gaat wat een heerlijke jeugdfoto,hahaha,geweldig,wij hebben momenteel ipv met de zomer nou ja zomer het plenst hier behoorlijk af en toe,lijkt wel herfst,morgen beter zeggen ze een zomerstop ingevoerd maar,wilde toch eventjes bij je en een paar anderen reageren,lieve gr van ons

  zie net je link over hongaarse avonden,super leuk,dre droomt er ook steeds meer van om in de toekomst een huis te kopen in hongarije maar,ik ben er nog niet overuit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk jouw weer te lezen hier!!...tja er gebeurd een hoop in het leven...ik weet ook niet hoe nu verder.......we zullen zien....liefs Ria....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! dat je er bent en volgens mij hoef je hier niet de draad op te pakken hoor,je post en we komen je bezoeken,wat een lief toetje heeft Rakker op de foto,kun je niet wat hitte deze kant op sturen,hier is het vandaag nog niet droog geweest en ik heb de kachel aan gedaan,ik kreeg het niet warm,ben wel benieuwd hoe alles eruit ziet bij je,lieve groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen